Am văzut 300: Rise of an Empire

Vremea mult prea frumoasă de afară nu m-a lăsat deloc să pot sta în casă și astfel m-am văzut nevoit să ies puțin la aer. Mi-am făcut drum până în celălalt capăt al orașului unde e Mall-ul și cu ocazia micii mele plimbări am reușit să văd partea a II-a a unui film care mi-a plăcut foarte mult, 300. Cu toate că nu mă așteptam să apară o partea a II-a se pare că producătorii s-au gândit să impresioneze plăcut fanii acestui film și astfel acum în cinema putem viziona 300: Rise of an Empire în 3D.

E al doilea film pe care îl văd în 3D și începe să îmi placă tot mai mult această tehnologie. Filmul începe cu povestea din filmul anterior în aceasta se desfășoară dintr-o altă perspectivă: cea a Grecilor iar pe final a spartanilor conduși de către soția lui Leonida a cărei nume îmi scapă.

Povestea filmului decurge destul de greu deoarece dacă în filmul anterior ni se prezintă lupta celor 300 de spartani de la Termopile, acum acțiunea începe de undeva mai departe mai exact de la momentul în care persanii sunt înfrânți de către Themistocles născându-se astfel dorința de răzbunare precum și zeul în sine Xerxes.

Apoi povestea ajunge în momentul în care spartanii sunt înfrânți însă acum ni se prezintă lupta grecilor pe mare împotriva flotei persane. Nu vă mai povestesc filmul deoarece nu vreau să vă stric toată plăcerea vizionării sale însă vă voi spune părerea mea.

Cu toate că sunt mai chitră de felul meu, nu îmi pare rău că am dat 15 lei să văd acest film. În mare parte e un film bun, așa cum îmi place mie. Foarte multă luptă și sânge, scene tipice unui astfel de film. Actorii își joacă foarte bine rolurile iar în ceea ce privește calitatea, ținând cont că l-am văzut în 3D, nu pot spune decât: jos pălăria.

Trebuie să spun însă și faptul că nu mi-a plăcut că povestea a decurs destul de greu iar finalul este unul.. neașteptat.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *