Accept Guest Posturi

Guest Post-urile sunt mai puțin populare în blogosfera românească însă tot mai multe bloguri au început să accepte articolele vizitatorilor. În blogosfera de peste granițe guest posturile sunt deja o metodă populară de a adăuga conținut proaspăt pe blog.

Ce este un Guest Post?

Un Guest Post este un articol scris de către un cititor care dorește să își facă blogul mai cunoscut, să obțină vizitatori respectiv un link pe un blog cu PR. Astfel ambele părți au de câștigat. Eu câștig conținut nou pe blog iar tu vei câștiga un link bun plus câteva vizite.

Accept guest post-uri pe Me-Fix.Com

M-am gîndit azi că nu mi-ar strica deloc niște articole noi pe blog în plus ba din contra, chiar am nevoie. Totuși țin să impun și cîteva condiții deoarece în mod normal, articolele de genul acesta costă bani fiind un fel de advertoriale.

Condițiile mele pentru articolele pe care le voi publica sunt:

  1. Articolul va contine un link la 300 de cuvinte.
  2. Articolul trebuie să fie original.
  3. Textul trebuie să fie scris cu diacritice.
  4. In articol trebuie sa te prezinti pe tine ca blogger precum si blogul tau
  5. Articolul nu trebuie să aibă o încărcătură negativa ci trebuie scris pe un ton pozitiv sau neutru
  6. Autorul articolului să nu aibă o reputație negativă.

De asemenea țin să vă rog ca înainte de a-mi trimite un articol la adrianbolocan95@gmail.com să verifici de două ori articolul pentru a evita greșelile de exprimare sau de ortografie.

Momentan, voi accepta primele 10 guest post-uri după care voi face o pauză. Adresa de e-mail o aveți mai sus așa că vă aștept articolele într-un fișier text (scris în notepad), de preferat în format HTML.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *