Abia astept sa ma mut

case-din-lemnDe ceva timp ai mei vor sa se mute de la casa de unde stau acum din simplul motiv ca nu avem o curte prea mare precum si nici vecini prea placuti sau de omenie. Sincer sa fiu si eu astept sa ma mut la casa respectiva deoarece aceea imi ofera mult mai multa libertate dar este si mai aproape de locul unde ies vara cu prietenii astfel incat nu voi mai fi nevoit sa merg 30 de minute pana ajung la ei.

De asemenea trebuie sa recunosc faptul ca si pe mine ma incanta enorm curtea mult mai mare precum si raul care trece prin apropierea curtii (si nu e pericol de inundatii pentru ca e un rau mic, de fapt e mai mult un parau).

Totusi daca stau sa ma gandesc bine mutarea va fi destul de grea. Cu toate ca inca nu suntem siguri daca vom vinde casa actuala, aceasta este casa unde am copilarit si probabil mi se va rupe sufletul sa trec pe langa ea insa sa nu pot intra in fosta mea curte pentru ca acolo stau niste straini.

De asemenea mutarea e grea pentru ca acea casa va trebui renovata ceea ce costa foarte mult. De asemenea costuri exista si acum ca trebuie sa o cumparam astfel incat daca tragem linie vor fi destul de multi bani cheluiti si foarte multa munca.

Pe langa renovare, acea casa va trebui la randul ei sa fie mobilata ca doar nu poti sa te muti intr-o casa in care nu ai mai nimic iar daca nu vindem casa veche, nu vom lua cu noi totul din ea deoarece din nou va fi foarte trist.

Vom avea nevoie de mobilier dormitor precum si de mobila pentru celelalte camere si bucatarie. Totodata niste electrocasnice noi ar fi si ele recomandate ca daca tot ne mutam la casa noua, sa ne mutam ca lumea.

Ma gandesc insa ca va fi atat de frumos in noua curte mare. Imi voi putea amenaja un loc special pentru citit astfel incat ma voi simti minunat. De asemenea as putea avea chiar si propriul lac in care sa pescuiesc datorita paraului care trece exact pe langa curtea mea.

Totodata pozitia viitoarei casa la strada si in centru cu siguranta imi va fi pe plac. Voi fi numai la 1 minut de magazin, de scoala si de terenul de fotbal si numai la 5 minute de parcul unde ies de obicei. Va fi pentru prima data cand voi iesi si nu voi mai fi nevoit sa merg inca 20 de minute dupa ce restul grupului au ajuns deja acasa. Poate ca nu pare insa va asigur ca acest lucru este chiar frustrant.

Ma gandesc cu nostalgie si la casa pe care o voi lasa in spate cu tot cu amintirile copilariei mele insa stiu ca aceasta imi va oferi la fel de multe amintiri dar imi va deschide si un nou drum plin cu de toate, atat cu bune cat si cu rele, drum pe care orice om este nevoit sa mearga.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *