Abia astept sa imi iau un aparat foto

In ultimul timp am tot strans bani pentru aparatul foto despre care va spuneam ca vreau sa il cumpar pentru a incerca aceasta noua arta. Am reusit sa pun la pusculita aproximativ 150 de lei insa as mai avea nevoie de inca 100 pentru a-mi putea cumpara un aparat foto compact oferit de catre cei de la Canon.

Am foarte multe planuri cu viitorul meu aparat. In primul rand vreau sa fac foarte multe poze soarelui si cerului deoarece acasa, la tara, am o perspectiva foarte buna asupra acestuia. Astfel ma voi trezi in fiecare dimineata la ora 5 pentru a putea surprinde soarele care aduce lumina si caldura zilei iar seara voi fi tot acolo pentru a-l fotografia atunci cand pleaca la somn lasand sora sa luna sa-i ia locul impreuna cu intunericul noptii.

De asemenea voi dori sa surprind si anumite peisaje ale satului traditional romanesc in toata splendoarea sa. Cu siguranta cele mai multe poze vor fi facute peisajelor, acestea constand in flori, plante, apa – deoarece trece un rau prin preajma – dar si culturile oamenilor care pot arata atat de bine intr-o fotografie. Iar aici cel mai bun exemplu ar fi un lan de grau care impresioneaza prin culoarea sa aurie asternuta pe o distanta foarte mare astfel incat lasa fotograful fara suflu.

Acum ceva timp am avut norocul ca la botezul unui vecin sa fac pe DJ-ul precum si pe fotograful astfel incat am castigat cativa banuti sa pot iesi si eu in oras pe banii mei, ca asa imi place. Atunci am observat ca din aceasta arta se pot face si bani in timp ce faci ceea ce iti place, ceea ce eu obisnuiesc sa fac. Astfel daca as avea ocazia sa imi folosesc viitorul meu aparat la vreun eveniment cu singuranta nu voi sta cu mainile in san ci voi incerca sa obtin cele mai bune fotografii.

Am vazut pe internet foarte multi fotografi care isi castiga existenta din acest domeniu si pe langa acest avantaj, mai exista si placerea cu care profeseaza acest job. Placerea este si mai mare atunci cand locuiesti un oras in care chiar ai ce fotografia iar cel mai bun exemplu ar fi un fotograf Brasov deoarece acesta, pe langa banii pe care ii face la evenimente, poate vizita diferitele monumente istorice precum si peisajele montane de alaturi, Brasovul fiind un oras aflat in inima Carpatilor.

Cu siguranta dupa ce voi cumpara propriul meu aparat de fotografiat voi distribui si aici pe blog mai multe fotografii pentru a ma lauda cu noua mea pasiune. Ma gandesc de asemenea sa imi deschid un nou blog dedicat acestei arte, un blog de fotografie, insa momentan nu stiu cum functioneaza un astfel de blog dar am un avantaj: invat repede. Tot la planuri pentru viitor se afla si o bicicleta pe care o voi folosi pentru a ma putea deplasa in locuri mai indepartate de casa mea pentru a le surprinde si pe acelea in fotografii.

Asadar, voi aveti un aparat de fotografiat ? Ce credeti despre aceasta arta ?

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *