Abia astept facultatea

Sunt o persoana independenta careia ii place foarte mult sa fie mereu pe cont propriu. Ador senzatia de a locui singur – asta ca adolescent deoarece voi adora si partea aceea a vietii cand voi imparti acoperisul casei mele cu o mamica si doi trei copilasi – si de a cumpara lucruri doar din banii mei.

Dupa cum am zis si in titlu, astept facultatea. O astept pentru ca voi pleca de acasa iar – cu toate ca uneori ma doare rau gandul acesta – si in cei trei ani de facultate, cel putin unul voi locui in chirie intr-o garsoniera. Mi se pare superb gandul acesta deoarece stiu ca fiecare lucru isi va avea locul acolo unde vreau eu sa il aiba, deci practic eu sunt seful.

Astept sa am propria biblioteca, propriul birou si.. de ce nu, propria masa de masaj cu toate ca voi avea nevoie si de o persoana care sa ma ajute cu masajul respectiv insa nu imi fac multe griji deoarece stiu ca intr-o buna zi aceasta va aparea.

De asemenea astept facultatea pentru ca voi cunoaste un alt oras pe care, cu toate ca e aproape de mine, nu l-am prea vizitat si pare atat de frumos.. cel putin la prima vedere. Voi cunoaste multe alte persoane si probabil imi voi face noi prieteni, ceea ce suna atat de bine. Practic e  un nou inceput pentru mine pe care il astept de foarte mult timp, mai ales datorita faptului ca am ceva regrete din perioada liceului pe care vreau sa le indrept in timpul facultatii.

Mai exact vreau sa fiu mult mai activ in viata sociala, sa ma implic mai mult. Vreau sa particip la diferite proiecte ca voluntar, sa merg la concerte de tot felul si alte evenimente din care sa invat cate ceva si, nu in ultimul rand, sa citesc cat mai multe carti, obicei care in ultimul timp a devenit din ce in ce mai prezent in programul meu zilnic.

Asadar vara aceasta va fi diferita fata de celelalte pe care le-am trait la maxima intensitate deoarece, spre deosebire de celelalte, de data aceasta nu ma voi ruga prea mult sa nu treaca timpul repede ci ma voi ruga sa vina cat mai repede toamna ca sa incep aceasta viata noua despre care tocmai v-am vorbit mai sus.

Voi ce parere aveti despre viata de student si, daca ati trecut de acest pas, cum ati petrecut-o ?

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *