A venit vara

vama-vecheDa stiu, scriu cu o mare intarziere insa am avut nevoie de un subiecte despre care sa vorbesc. Ei bine nu am gasit nici subiecte asa ca in mare parte voi vorbi despre vara in general, ce mai fac eu vara si cu ce se mananca aceasta. Practic, voi vorbi despre activitati, obiceiuri si despre toate chestiile legate de vara. Imi place ca a venit vara pentru ca odata cu vara vine si vacanta si, cu toate ca vara aceasta voi avea BAC,  mi-as dori sa lucrez si sa calatoresc cat mai mult.

E sezonul in care toata lumea merge la mare si mi se pare atat de fain. Adica pana acum nu am mers niciodata la mare insa sper, cu toate ca e putin probabil, ca vara aceasta sa pot ajunge si eu cumva la vara sa ma bucur de apa marii, de soare si de plaja, de o bere bauta la umbra si de petrecerile organizate acolo.

Totodata e sezonul in care berea se vinde ca painea calda, care nu se mai vinde asa bine pentru ca e calda acum vanzandu-se mai bine inghetata si sucurile reci. De asemenea in acest sezon toata lumea vrea sa se expuna astfel incat sa arate ce accesorii și-au mai cumpărat, haine și multe alte articole vestimentare. Astfel vedem doamne si domnisoare la plimbare care etaleaza tot felul de genti si posete cumparate de prin nu stiu ce tara din nu stiu ce magazin de fite.

In mare parte vara e un sezon frumos care mereu lasa amintiri placute pe care nu le uitam niciodata si mereu asteptam sa vina acest anotimp pentru a face noi lucruri care sa devina amintiri placute si frumoase povesti pentru prieteni, rude si alte persoane.

Adevarul este ca si eu sunt un mare iubitor de vara. Imi place acest anotimp in primul rand pentru vremea placuta de afara, exceptie facand caldurile insuportabile care de multe ori imi creeaza probleme, care te indeamna sa iesi seara la plimbare sau ziua cand e caldura mai mare cu sticle de apa si cu mai multi prieteni pentru a te uda cu acestia, cea mai tare activitate posibila vara. De asemenea vara este un anotimp al fructelor astfel incat si din aceasta cauza este un anotimp mult prea asteptat insa concluzia mea este ca vara este cel mai tare anotimp pentru ca atunci e vacanta si se organizeaza concedii la mare.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *