A ajuns tableta

Cu toate ca mi-as fi dorit sa ajunga de ieri, nu mi s-a indeplinit dorinta insa azi pe la 16:00 m-a sunat courierul si am primit coletul. Am intrat cu sufletul la gura cu pachetul in casa si am devorat practic acea banda cu PCGarage. Am scos usor tableta si toate accesoriile care mai erau in cutie (husa cu tastatura, incarcatorul, cablu de date si cablul pentru port USB).

La unpacking am vazut ca butonul TAB de la tastatura era sarit insa am reusit sa il pun inapoi ca nu era mare problema. Am instalat tableta, ma rog.. android-ul, sincronizand-o cu adresa mea de e-mail si apoi am luat-o la teste.

M-am logat prima oara la Facebook si Twitter (care au reprezentat doua motive pt care mi-am luat tableta) si am vazut ca se misca foarte fain, fapt care m-a incantat. Apoi am accesat Gmail-ul si alte cateva site-uri pe care le vizitez zilnic si am fost multumit de rezultat.

Cu toate ca nu voi folosi tableta pentru asa ceva, am accesat putin si niste jocuri si se miscau relativ ok cu mici probleme de intrerupere uneori, insa nu aveam pretentia sa mearga totul ca la carte. Am intrat si pe Youtube iar videoclipurile se vad super bine si sigur voi incerca sa vad si cateva filme pe ea.

Imi place mult husa cu tastatura precum si creionasul cu care merge mai fain touch-ul, nu ca ar avea vreo problema apasatul cu degetele.

Am laudat-o insa destul si trebuie sa fac si cateva critici: nu imi place faptul ca incarcatorul e unul cu mufa de casti, 3.5 mm, si nu sta bine bagat in priza. Nu imi place ca nu am primit casti la ea si nu imi place faptul ca dispune doar de un port microusb deci nu cred ca voi putea tine conectat atat stick-ul de la net cat si tastatura.

In mare, sper sa ma tina macar 4-5-6 luni cat sa imi fac treaba cu ea ca apoi, daca merge bine, poate imi iau ceva mai bun.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *