3 motive pentru a fi un consumator de cafea

Beau cafea de prin clasa a XI-a si, chiar daca am avut cateva tentative de a ma lasa de ea, de fiecare data am revenit incantat la ceasca mea plina varf cu esenta tare numita cafea. De aceea am zis sa fac un top de 3 motive pentru care e misto rau de tot sa fii consumator de cafea.

1.Dimineata e mai frumoasa

Nimic nu e mai placut decat sa-ti incep ziua cu o cafea dulce, cu putin lapte. Parca-ti da putere sa treci peste inca o zi, inspiratie sa lucrezi cat mai creativ si sa fii cat mai productiv precum si motivatie. Pe scurt, cele mai tari dimineti sunt alaturi de o cafea.

2.Iti ofera energie

Asta e motivul pentru care majoritatea persoanelor consuma cafea: iti da energie. Si e drept ca parca atunci cand esti obosit si nu ai dori decat sa pleci de la munca si sa dormi, o cana de cafea iti mai da niste forta pentru cateva ore astfel incat sa-ti duci treaba la bun sfarsit.

3.Are un gust al naibii de bun

De fiecare data cand m-am lasat si am revenit la cafea, nu am facut-o pentru ca nu puteam trai fara ea ci din simplul fapt ca eram indragostit de gustul bun al cafelei pe care nu il puteam inlocui cu nimic.

Asadar, astea-s motivele pentru care eu nu renunt la cafea.. Dar voi?

buna dimineata

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *