3 alternative mai bune decat televizorul

Nu stiu daca v-am mai zis pana acum, insa eu nu ma prea uit la televizorul. Nu o mai fac inca de cand am terminat clasa a 8-a, deci au trecut vreo 5-6 ani de cand nu mai stau cu telecomanda in mana la televizor. De atunci am reusit chiar sa gasesc si niste alternative mult mai bune, cred eu. Despre ele voi vorbi si in randurile urmatoare.

1.Mai bine citește

Spre deosebire de posturile TV, cartile nu au nici publicitate si nici macar nu iti omoara neuronii, ma chiar dimpotriva. Daca vei citi atunci vei deveni si mai destept, invatand cuvinte noi dar si cunoscand totodata mai multe moduri de gandire, mai multe lumi, mai multi oameni. De asemenea cartile sunt chiar si mai sanatoase decat privitul la televizor.

2.Mai bine mergi cu bicicleta

Decat sa pierzi o ora sau doua uitandu-te la nu stiu ce emisiune de pe PRO TV sau Antena 1, mai bine iesi la o plimbare cu bicicleta in parc. Este mult mai placut dar si mai sanatos totodata. Doua motive perfecte de a inchide televizorul.

3.Mai bine orice altceva

Priveste cerul, iarba sau ceva rau curgator. Mergi si culege nuci sau mere, planteaza o floare, completeaza o integrama sau o revista sudoku. Orice e mai educativ decat privitul la tv.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *